vineri, 4 octombrie 2013

Set Botanical Garden

Setul este format dintr-o sticla cu sectiune patrata si o farfurie. Sticla este fotografiata din mai multe unghiuri. Modelul a fost un servetel cu buchet de flori stilizate si destul de sterse la culoare, motiv pentru care am accentuat putin contururile. N-am insistat prea mult ca sa pastreze un aspect vintage.

Cod 78 Pret 25 lei
VANDUT

7 comentarii:

  1. Da, sunt interesante dar si frumoase!
    Am admirat ceea ce ai lucrat si ai prezentat si tare mi-a placut! De ce nu cumpar? ar fi o intrebare fireasca... :) Voi incerca sa fac si eu. Candva am imbracat pahare si sticle in... "scoarta de copac" facuta din hartie igienica si aracet, vopsite cu bait si apoi lacuite. Acum vreau sa aflu daca ma descurc si cu tehnica servetelului. :) Sper sa nu te superi. Iti multumesc pentru minutele pe care le-am petrecut aici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa ma supar?!!! Iti multumesc ca ai trecut pe-aici. Am vrut doar sa am un loc unde sa pun in ordine ceea ce lucrez. Mi-ar face placere sa stiu ca te-au inspirat modelele mele si ti-au insuflat dorinta de a incepe sa lucrezi si tu.

      Ștergere
  2. Ce frumoase sunt..imi place farfuria in mod special.felicitari pentru lucrusoarele acestea minunate.

    RăspundețiȘtergere
  3. App care este metoda servetelului daca se poate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este cunoscuta si ca "decoupage". Se folosesc servetele obisnuite, din hartie, mai exact se foloseste doar primul strat, acela imprimat cu model. Se decupeaza, se lipeste cu un adeziv special si se lacuieste.

      Ștergere